Så kom der fart på webhotellet (nooottt)

AfAnders

Så kom der fart på webhotellet (nooottt)

Efter lang tid med virkelig lange svartider (op til 20 sek.) så har Meebox endelig fået styr på sagerne og fået speedet mine sider op. Jeg er nu helt nede på et par sek. inden siden indlæser… dejligt 🙂

Jeg nåede dog at få flyttet 1 domæne i arrigskab, det er flyttet til Unoeuro som jeg varmt kan anbefale for her er der virkelig knald på linierne med super loadtider. Den eneste øf jeg har omkring dem er, at der kun følger 1 mysql database med.

Update: Meebox glæden holdt desværre ikke, og mine sider er nu lige så sløve som de plejer at være. Meebox har åbentbart voldsomme problemer med deres webhotel http://meebox.net/da/webhoteller-forbedring-af-performance/3127

 

 

 

Om forfatteren

Anders administrator