Psykoterapeut i Århus

AfAnders

Psykoterapeut i Århus

Nærværende samtaleterapi hos Psykoterapeut i Århus MPF Line Bak

Vi har nok alle brug for en anden person at tale med. I min terapi får du et imødekommende samtalerum, hvor du bliver mødt åbent og omsorgsfuldt med påskønnelse og respekt.

Min ventetid er kort. Du kan ringe eller skrive til mig for at bestille tid. Du kan også bruge online booking.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig gratis.

Individuel terapi og parterapi i Århus og Kolding

Vi har sikkert alle brug for en anden at tale med

Vi går alle igennem perioder i vores liv, hvor vi mister balancen og midlertidigt mister fodfæstet.

Vi kan opleve det, som om vi ikke (helt) er os selv, eller ude af balance. Vi kan føle, at vi mister kontrollen, i frit fald, eller at der ikke er nogen sammenhæng mellem vores følelser og tanker. Vi kan føle os triste, deprimerede eller overvældet af bekymrende tanker. Måske mærker vi slet ikke noget. Eller opleve vores mangel på mening og retning, og måske livsglæde.

Det kan også vise sig i form af fysiske symptomer som hovedpine, rastløshed, hjertebanken, vedvarende træthed/udmattelse, trykken for brystet, søvnløshed eller mavesmerter.

Vi håndterer de fleste af de udfordringer, vi møder, på en god måde. Nogle gange oplever vi, at de strategier, vi normalt bruger, ikke får os i gang, hvilket efterlader os med oplevelsen af ​​at sidde fast. I dette tilfælde kan det hjælpe at tale med en psykoterapeut.

Det afgørende er ikke din motivation, men dit ønske om at blive behandlet. At man kan fornemme, at der er noget at tage sig til, er et godt udgangspunkt for en terapisession.

I min terapi får du et imødekommende samtalerum, hvor du bliver mødt åbent og omsorgsfuldt med påskønnelse og respekt.

Om forfatteren

Anders administrator