LTA sliddele til plove mm.

AfAnders

LTA sliddele til plove mm.

LTA Landteknik-Andersen – Ekspertise i sliddele til jordbrugsmaskiner

Vi er to brødre, der siden 2004 har været engageret i LTA Landteknik-Andersen, hvor vi primært har specialiseret os i at importere og forsyne sliddele til plove og forskellige typer af jordbrugsmaskiner. Vores mål har altid været at betjene landbrugere og maskinstationer med pålidelige sliddele af høj kvalitet.

Udover vores sliddele-udbud, tilbyder vi også både nye og brugte maskiner. Vi har et særskilt fokus på S-S Engineering drænspulere, hvor vi står for import og eneforhandling.

Vi prioriterer din oplevelse som kunde meget højt. Vores målsætning er at give dig den optimale rådgivning og vejledning, som kan hjælpe dig med at opnå den mest omkostningseffektive løsning for dit sliddele-forbrug pr. hektar. Vi sætter en ære i at levere produkter af ekstraordinær kvalitet, da vi erkender, at sliddele har en afgørende rolle.

Vi disponerer over et omfattende lager af de mest almindelige sliddele, hvilket gør os i stand til at sikre levering i de fleste tilfælde allerede dagen efter bestilling.

Hos LTA Landteknik Andersen er vores kundeservice ens for alle. Vores rabatstruktur afspejler ordrens størrelse. Tøv ikke med at kontakte os via telefon eller skriftligt for at modtage information om vores yderst konkurrencedygtige priser på både sliddele og maskiner.

Om forfatteren

Anders administrator