Håndklæde med broderet navn

AfAnders

Håndklæde med broderet navn

Håndklæde med navn, Lækkert luksushåndklæde med broderet navn eller personlig tekst. 100% bomulds frotté som er tykt, blødt og lækkert og har meget høj tørreevne.
Håndklæder med navn er en rigtig god gave idé. Du bestemmer selv teksten der skal broders på håndklædet. Håndklædet er lavet af 100% bomulds frotté er tykt, blødt og lækkert og har meget høj tørreevne. Håndklædet er øko-tex® godkendt.

Hånklæder med navn på bliver ikke så let væk til svømning eller sport. Vi har alle oplevet at stå i et omklædningsrum og være i tvivl om, hvilket håndklæde man kom med, men løsningen er et håndklæde med navn fra KSB Broderi.

Vælg imellem flere skrifttyper, og sæt dit personlige præg på håndklædet. Vi broderer navnet på håndklædet med en matchende tråd.

Dette luksus håndklæde, som vi broderer navn eller logo på, kommer fra håndklædeserien Lisboa fra Industrial Textiles. Det er vævet af 100% bomulds garner, med en vægt på 470 gram. Vi bruger en blank polyester tråd til broderi af navnet. Det har den egenskab, at det kan holde til vask efter vask og tørretumling uden at miste farve eller krympe.

Køb håndklædet med navn her.

Om forfatteren

Anders administrator